ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας ενημερώνει για τις πληροφορίες, τις οποίες συλλέγουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας μας και εξηγεί τους σκοπούς συλλογής και επεξεργασίας, αλλά και τον τρόπο χρησιμοποίησής τους. Περαιτέρω, σας παρουσιάζει τον τρόπο, με τον οποίο θωρακίζουμε τις πληροφορίες και τα δεδομένα σας, διασφαλίζοντας αξιοπιστία και εμπιστευτικότητα. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά ενός προϊόντος , καθώς επίσης και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού στην ιστοσελίδα pharmacydirect.gr συνιστά ρητή αποδοχή αυτής.

  1. Εγγύηση ασφάλειας δεδομένων και εμπιστευτικότητας

Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει και εφαρμόσει από την ίδρυση και απαρχή λειτουργίας της διαδικτυακής μας πλατφόρμας όλες τις δικλείδες ασφαλείας, οι οποίες θεσπίζονται πλέον με τον κανονισμό 2016/679 της ΕΕ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων). Θα εξακολουθήσει ασφαλώς να δρα και να λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική νομοθεσία, το Ν.2472/1997, το Ν.3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων.

  1. Τα προσωπικά σας δεδομένα και πληροφορίες

Η συλλογή και επεξεργασία περιορίζεται αποκλειστικά στα δεδομένα και στις πληροφορίες, τις οποίες μας χορηγείτε με τη ρητή σας συγκατάθεση και οι οποίες κρίνονται άκρως αναγκαίες για την αγορά των προϊόντων , τα οποία σας ενδιαφέρουν. Αντίστοιχα, για όσους επιζητούν εργασία ή διερευνούν εμπορική συνεργασία με την Εταιρεία, ως αναγκαίες κρίνονται εκείνες οι πληροφορίες και τα δεδομένα, τα οποία επιτρέπουν την επίτευξη του ανωτέρω σκοπού.

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται πρωτίστως μέσω της δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού (account) και δευτερευόντως μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις και τηλεφωνικά. Εκτείνονται κατά κύριο λόγο (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) στο ονοματεπώνυμο, στο τηλέφωνο επικοινωνίας και στην ηλεκτρονική και ταχυδρομική διεύθυνση.

2.1 Για ποιούς σκοπούς συλλέγουμε δεδομένα σας;

Οι σκοποί, για τους οποίους συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα, κατόπιν  συγκατάθεσής σας, συνίστανται στη(ν):

-Διαδικασία ολοκλήρωσης, ενημέρωσης της πορείας και αποστολής της παραγγελίας σας

-Ενημέρωσή σας σχετικά με νέα προϊόντα καθώς και προσφορές ,

-Προώθηση προϊόντων  ή νέων εμπορικών δυνατοτήτων άλλων Ιστοτόπων της Εταιρείας

-Ενημέρωση σας για νέες υπηρεσίες και δυνατότητες του Ιστοτόπου

-Βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Περαιτέρω, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα, πέραν της συγκατάθεσης σας, μόνο όταν αυτό επιβάλλεται από διάταξη Νόμου ή κατόπιν αιτήματος εισαγγελικών ή δικαστικών αρχών.

2.2 Για πόσο καιρό τηρούμε τα δεδομένα;

Τα δεδομένα τηρούνται για όσο χρονικό διάστημα κρίνεται αναγκαίο για την επίτευξή του σκοπού, για τον οποίο συλλέχθηκαν. Εφόσον εκπληρωθεί ή πάψει να συντρέχει ο σκοπός διατήρησης και επεξεργασίας τους, αυτά διαγράφονται, με την επιφύλαξη νόμιμης συμμόρφωσης έναντι του Νόμου που καθιστά υποχρεωτική τη διατήρησή τους.

Ειδικότερα, για όσο χρονικό διάστημα τηρεί ένα μέλος ή χρήστης του Ιστοτόπου προσωπικό λογαριασμό σε αυτόν, είναι αυτονόητη η τήρηση και των προσωπικών δεδομένων του. Αντίστοιχα, για όσο χρονικό διάστημα συγκαταλέγεται στους συνεργάτες της Εταιρείας κάποιος προμηθευτής τηρούνται και τα δεδομένα του.

2.3 Σε ποιον μπορεί να κοινοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα;

Αποκλειστικά και μόνο σε υπαλλήλους, συνεργάτες, ή υπεργολάβους της Εταιρείας, οι οποίοι τα επεξεργάζονται με σκοπό την υλοποίηση των υπηρεσιών διαμεσολάβησής μας.

Πέραν των ανωτέρω, ποτέ δεν εκχωρούμε, μεταβιβάζουμε, κοινοποιήσουμε ή διανέμουμε δεδομένα σε οιονδήποτε τρίτο, εκτός αν αυτό μας επιβληθεί από το Νόμο ή τις Αρχές.

2.4 Προσωπικές πληροφορίες και δεδομένα, τα οποία λαμβάνουμε για εσάς από τρίτους

Σε περίπτωση, κατά την οποία περιέλθουν στο πλαίσιο συνεργασίας στην κατοχή μας δεδομένα από τρίτους υπεύθυνους επεξεργασίας, την ευθύνη για την εξασφάλιση της συγκατάθεσής σας φέρει ο τρίτος υπεύθυνος. Σταθερή επιδίωξη της Εταιρείας μας  είναι η διαπίστωση και ο έλεγχος ότι η επεξεργασία των δεδομένων έχει γίνει με το νόμιμα προβλεπόμενο τρόπο.

  1. Προστασία των προσωπικών δεδομένων

Η Εταιρεία έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα, που οι χρήστες παρέχουν μέσω της ιστοσελίδας. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση και αλλαγή ή καταστροφή.

Το pharmacydirect.gr  δε διατηρεί στοιχεία πιστωτικών καρτών, καθόσον όλες οι ενέργειες πληρωμής υλοποιούνται στο περιβάλλον των συνεργαζόμενων πιστωτικών ιδρυμάτων και εταιρειών ( Paypal). H σύνδεση των χρηστών με τον ιστότοπο, καθώς επίσης και η ανταλλαγή δεδομένων με τις εταιρείες γίνεται μέσω ασφαλούς σύνδεσης, καθώς είναι εγκαταστημένο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL. Παράλληλα, οι ίδιες θωρακίζουν μέσω της λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων την ασφάλεια των συναλλαγών και των στοιχείων των χρηστών.

Είναι σταθερή και απόλυτη η προσήλωση μας στη διασφάλιση των δεδομένων σας. Λαμβάνουμε διαρκώς, ευθυγραμμισμένοι με την κείμενη νομοθεσία, όλα εκείνα τα αναγκαία οργανωτικά και τεχνικά μέτρα, τα οποία μας επιτρέπουν να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πληροφοριών και των προσωπικών σας δεδομένων. Σταθερά επικαιροποιούμε και βελτιώνουμε τις πρακτικές ασφαλείας μας.

Ομοίως, οι εμπορικές συνεργασίες μας λαμβάνουν υπόψη όλα τα ανωτέρω και επεκτείνονται σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα, τα οποία μας εγγυώνται ότι επεξεργάζονται δεδομένα με ίδιους όρους εμπιστευτικότητας και ασφαλείας με εμάς.

Στη μη πιθανή περίπτωση, κατά την οποία διαπιστωθεί διαρροή ή παραβίαση δεδομένων, η Εταιρεία θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την ενημέρωσή σας και την ενημέρωση των Αρχών. Αν αντίστοιχα περιέλθει σε γνώση σας οιαδήποτε διαρροή δεδομένων σας, έχετε την υποχρέωση να μας ενημερώσετε άμεσα, εντός 24 ωρών από τότε που θα λάβετε γνώση.

  1. Ποια είναι τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας

Δικαίωμα πρόσβασης – ενημέρωσης

Έχετε πάντα δικαίωμα, κατόπιν αιτήματος σας, πλήρους πρόσβασης και ενημέρωσης σχετικά με τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς.

Δικαίωμα επεξεργασίας – διόρθωσης

Αν τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς δεν είναι ακριβή ή είναι λαθεμένα ή ατελή, έχετε το δικαίωμα να κάνετε αίτηση και να ζητήσετε να διορθωθούν, συμπληρωθούν ή επικαιροποιηθούν.

Δικαίωμα διαγραφής – «λήθης»

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον αυτό δεν αντίκειται σε διάταξη νόμου (π.χ. φορολογική διάταξη).

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να περιορισθεί ο τρόπος, με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας, χωρίς δικαίωμα σε περαιτέρω επεξεργασία, τηρώντας μόνο όσα δεδομένα χρειάζεστε για μελλοντική αναφορά.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να ανακτήσετε και επαναχρησιμοποιήσετε ή προωθήσετε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα, για σκοπούς και υπηρεσίες που εσείς επιλέγετε και υποδεικνύετε, πάντα με ασφαλή και ενδεδειγμένο τρόπο.

Όλα τα παραπάνω δικαιώματά σας, καθώς επίσης και το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, έχετε τη δυνατότητα να τα ασκήσετε ανά πάσα στιγμή, υποβάλλοντας σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@pharmacydirect.gr Περαιτέρω, μπορείτε να αποστείλετε ταχυδρομικά το αίτημά σας στην Εταιρεία, η οποία είναι και ο νόμιμος Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων σας.

  1. Αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το παρόν περιεχόμενο δύναται να τροποποιείται ανά διαστήματα, ως συνέπεια της συνεχούς προσπάθειάς μας να βελτιώνουμε την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας και να συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία, κατόπιν μεταβολών που επέρχονται σε αυτή.

  1. Τί γίνεται σε περίπτωση, κατά την οποία επιλέξετε να μη μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας ή σε περίπτωση που την ανακαλέσετε;

Σε αυτή την περίπτωση δε θα είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Κωνσταντίνος Αγγέλου

[:en]This Privacy Policy informs you of the information we collect in our cooperation and explains the purposes of collection and processing, as well as how to use them. It also shows you how we shield your information and data, ensuring reliability and confidentiality. Expression of interest in purchasing a product, as well as creating a personal account on www.onelifelgv.com, is an express acceptance of it.

  1. Data security and confidentiality security

The Company has adopted and implemented all the safety valves, which are now established by EU Regulation 2016/679 (General Data Protection Regulation), from the establishment and start-up of our Internet platform. It will of course continue to operate and operate in accordance with the applicable national law, Law 2472/1997, Law 4771/2006 and the Decisions and Guidelines of the Personal Data Protection Authority and the European Data Protection Regulation.

  1. Your personal data and information

The collection and processing is limited to the data and information you give us with your explicit consent and which are considered to be essential to the purchase of the products of your interest. Accordingly, for those seeking employment or exploring commercial co-operation with the Company, the information and data that allow the achievement of the above objective are deemed necessary.

These data are primarily collected through the creation of a personal account and secondarily by e-mail, and in some cases also by telephone. They cover primarily (but not limited to) the name, telephone number and e-mail and postal address.

2.1 For what purposes do we collect your data?

The purposes for which we collect and process data, upon your consent, consist of the following:

-To complete, update and send your order

-Inform you about new products as well as offers,

-Promotion of products or new business opportunities on other Company Sites

-Update for new services and site features

– Optimization of our services.

Further, we collect and process data beyond your consent only when required by a law provision or at the request of a prosecutor or a judicial authority.

2.2 How long do we keep the data?

The data shall be kept for as long as is necessary to achieve the purpose for which they were collected. If the purpose of their preservation and processing is fulfilled or ceased to exist, they are deleted, subject to lawful compliance with the Law which makes it mandatory to preserve them. In particular, for as long as a member or user of a Web site maintains a personal account with him, it is self-evident that his personal data should also be respected. Accordingly, for as long as it belongs to the Company’s associates, a supplier also respects his data.

2.3 To whom can your personal data be disclosed?

Exclusively to employees, employees, or subcontractors of the Company who process them for the purpose of implementing our mediation services. In addition to the foregoing, we will never assign, transfer, disclose or distribute data to any third party unless this is imposed by law or authority.

2.4 Personal information and data we receive for you from third parties

In the event that third party data controllers are included in the co-operation in our possession, the third party is responsible for ensuring your consent. Our Company’s constant aim is to ascertain and control that the data has been processed in the legally prescribed manner.

  1. Protection of personal data

The Company has adopted procedures that protect the personal data that users provide through the website. User data is protected against any unauthorized access or disclosure, loss or misuse and alteration or destruction.

Www.onelifelgv.com does not maintain credit card information, as all payment operations are implemented in the environment of partner credit institutions and companies (Eurobank, Paypal). Linking users to the site as well as exchanging data with companies is via a secure connection, as an SSL security certificate is installed. At the same time, they themselves, by taking all necessary measures, secure security of transactions and user data.

It is our firm and absolute commitment to securing your data. We are constantly receiving, in line with the legislation in force, all the necessary organizational and technical measures that enable us to secure the security of your information and personal data. We are constantly updating and improving our security practices.

Similarly, our business partnerships take all of this into account and extend to natural or legal persons who guarantee us that they process data on the same terms of confidentiality and security with us.

In the unlikely event of a leak or data breach, the Company will take all necessary steps to inform you and inform the Authorities. If any leakage of your data comes to your knowledge, you have the obligation to inform us immediately within 24 hours of being notified.

  1. What are your rights with respect to your personal data

Right of access – information

You are always entitled, upon your request, to have full access and information about the data we hold for you.

Right to processing – correction

If the data we hold for you is inaccurate or inaccurate or incomplete, you have the right to request and ask for it to be corrected, supplemented or updated.

Right to delete – “forgetfulness”

You have the right to request and ask to delete your personal data, as long as this is not contrary to a legal provision (eg tax provision).

Right to limit processing

You have the right to request and ask to limit the way we process your data. This means that we can maintain your information without the need for further processing, keeping only the data you need for future reference.

Right to portability of your data.

You have the right to request that you retrieve and reuse or promote to third parties your personal data for purposes and services that you choose and indicate, always in a safe and appropriate manner. All of your above rights, as well as the right to withdraw your consent, are available to you at any time by submitting an email request to info@onelifelgv.com. Furthermore, you may send your request to the Company, which is also the legal person responsible for the processing of your Personal Data.

  1. Changes to the Privacy Policy

This content may be changed from time to time as a consequence of our ongoing effort to improve the protection of your personal data and to comply with applicable laws and regulations following changes in the data.

  1. What happens if you choose not to give us your consent to collecting and processing your data or if you recall it?

In this case, we will not be able to provide you with our services.

Contact info

Personal Data Protection Officer: Voulgaris Spyridon info@onelifelgv.com